عبدالرحمن&اميرالظلام مشرف
عدد المساهمات : 951 تاريخ التسجيل : 23/09/2011
| موضوع: الملفوف بالخضار السبت نوفمبر 05, 2011 11:01 am | |
| مين فينا مايحب الملفوف(الكرنب) عذاااب
اليوم قلت لازم انزل لكم الطريقه عشان تذوقون احلى ملفوف وتدعولي..نبدأ بسم اللهالطريقه: نقطع بصل+فص ثوم مبشور ونشوحها في شوية زيت زيتون بعدين نضيف لحم اودجاج مفروم حسب الرغبهونحركها بعدين نضيف الطماطم ونخليه يتسبك شوي ونحط كوب ارز مغسول اي نوع انا المهيدبونضيف البهارات الموجود عندك ومرقة ماجيواخيرا نضيف البقدونس والكزبره المفرومه ونطفي عليه.ناخذ الكرنب ونفككه عن بعض ورقه ورقه ونغسلهاوبعدين نجيب قدر كبير في مويه حاره ونبدأ نسلق الورقتقريبا من 3إلى 4 دقايق على دفعات بكذا خلصنايجي وقت الحشو نفرد الورقه ونقصها زين ونحشيوهكذا>>>احلفيحتى ننتهي وبعدين نضيف كوبين ماء حار مذوب بها مرقة ماجي ونسقيه الملفوف حاولي تثبتين الملفوفباي شي صحن مثلا قبل ماتحطين المرق عليهونضيف زيت زيتون وليمون حسب الرغبهونتركه حتى يستوي تقريبا ساعه وربعوبالعاااافيه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
اضواء الخير مشرفه عامه
عدد المساهمات : 2051 تاريخ التسجيل : 22/10/2011
| موضوع: رد: الملفوف بالخضار السبت نوفمبر 05, 2011 1:02 pm | |
| إنت بتعمله وحدك ولا ايه أخ عبد الرحمن
كده انت هتخلى إخوانا الرجال يدعو علينا
ويقولو بتضحكوا علينا
ربنا يسامحك
بس الصراحة تسلم ايدك
وشكراً لك
| |
|