أرز باللبن
بمناسبة انتهاء المظاهرات بخير
المقادير:
ا/2 كوب ارز مصري
لتر لبن
سكر
سودانى او مكسرات او جوز هند حسب رغبتك
الطريقة:
1- اغسلى الرز وصفيه من الماء
2- انقعى الرز فى اللبن وقلبيه واتركيه لمدة ساعتين من غير ماتحطيه على النار لسه
3-هاتى الرز المنقوع فى اللبن وحطيه على النار وقلبيه باستمرا عشان مايلزقش وافضلى قلبيه لحد ما يتقل وحطي له السكر حسب رغبتك
ملحووووظه :
1-حطى السكر قبل الرز مايستوى علشان الرز مايبقاش لونه اصفر
وبعدين صبيه فى اطباق ورشي عليه مكسرات اذا حبيتى وسيبيه يبرد وبعدين دخليه التلاجه
2- الطريقة تكفى لعمل طبقين
وبالهنا والشفا